Groepslessen (Fit-Burn en Fit-Power/Pump en Steps-Aerobic)

Wat is Fit Burn Freestyle

De Fit burn free style workout is een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles, waarbij je gebruik maakt van de XCO® burn set. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt!
Wat is Fit-Power


Fit-Power is onze eigen barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 45 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel!


Wat is Steps-Aerobic

Step aerobics of Steps is een vorm van aerobische oefening met behulp van een verhoogd platform (de step). De hoogte kan worden afgestemd op individuele behoeften door invoegtoepassingen onder de stap in te voegen. Stage aerobics lessen worden aangeboden in veel fitnesscentra en fitnesscentra die een groep oefenprogramma hebben.
Stap aerobics is ontwikkeld door Gin Miller rond 1989 [benodigde citaat]. Na een knieblessure heeft Gin een orthopedische arts geraadpleegd, die aanraden ze de spieren te ondersteunen die de knie ondersteunen door op en neer op een melkkrat te stappen. Van hieruit ontwikkelde ze het stepschema.