Spinning®

TRAINEN OP HARTSLAG

Een aantal Spinners hebben het al eens gedaan of doen het nog steeds, elke les, Spinning met een hartslagmeter.

Het is doelgericht, uitdagend en veilig tegelijk. Iedereen kan meedoen aan een Spinningles als je een hartslagmeter om hebt. Want getraind of ongetraind, je traint op een bepaald % van je maximale hartslag. Daardoor kunnen mensen van alle sportieve niveaus in 1 les samenwerken.

Met ons nieuwe systeem zie je de hartslag van iedere deelnemer op een groot scherm tijdens de les.

De instructeur bereidt een les voor waarbij niet alleen de fietstechniek wordt aangegeven (klimmen, vlakke weg, zittend of staand), maar ook op welk hartslag percentage de intensiteit moet zijn. Op het scherm kun je precies zien of je in de juiste trainingszone zit.

Meedoen kan door een eenmalige aanschaf van een Polar H7 borstband . De sensor wordt aan jouw persoonlijke gegevens gekoppeld, in een speciaal hiervoor ontwikkeld programma. Je hebt hier zelf geen omkijken naar. Zodra wij je hebben ingevoerd in ons systeem , herkent het systeem jouw hartslag zodra je de Spinningruimte in komt.

Deze H7 borstband (sensor) werkt ook op al onze cardio-apparatuur, op de Polar F-serie hartslagmeters/horloges en met de app Polar Beat voor de iPhone vanaf 4S en Android 4.3. Dus je kunt hem op meerdere manieren gebruiken.

Deelnemen aan trainen op hartslag is niet verplicht. Het is echter een nog effectievere manier van trainen.

Wat is Wexer Virtual Cycling?
Al jaren behoort spinning tot een van de meest populaire groepslessen. De lessen Virtual Spinning gaan nog een stapje verder. Gefilmde routes nemen je mee naar bestemmingen over de hele wereld. Door de High Defenition videobeelden is het alsof je de route daadwerkelijk aan het fietsen bent.

De voordelen van Wexer Virtual Cycling:

- Verbetering van uithoudingsvermogen en fitheid.
- Extra motivatie door zeer uitdagende routes.
- Benen, billen en heupen worden optimaal getraind.
- Gemiddeld calorieverbruik van maar liefst 600 calorieën per les.

De instructeurs zijn tot op het bot gemotiveerd en zien het als hun doel om een fantastische workout neer te zetten! Daarnaast zijn er verschillende intensiteitniveaus beschikbaar waardoor de lessen kunnen worden gevolgd door zowel beginnende als ervaren sporters.

Virtual Spinning kan ook (binnen de openingstijden) via de Whatsapp gereserveerd worden op de tijd die U wilt. 06-33181290


Bij de virtuele spinning werken wij met MyE. Een gratis app op uw smartphone waarmee u de muziek van de les kunt ontvangen en beluisteren. Zo

heeft u zelf de controle over het volume.

Download hier de app voor IOS of Antdroid.Apple                                        Android