1. Is Fit en Squash geopend?
Nee, al onze club is voorlopig gesloten vanaf 16 maart 2020 tot 6 april 2020.

2. Hoe lang blijft Fit en Squash gesloten?
De club zullen op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 6 april. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt kan deze datum veranderen.

3. Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Houd onze social media kanalen en email in de gaten. Wij zullen de komende weken verschillende home work-outs aanbieden.

4. Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de club gesloten is?
We zijn verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. Deze situatie is ook voor ons nieuw. We laten ons informeren door de overheid en onze branchevereniging. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij u hierover zo snel mogelijk informeren, uiterlijk in de eerste week van april.

5. Kan Fit en Squash mijn lidmaatschap niet gewoon bevriezen?
Op basis van de huidige situatie kunnen we uw lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen. We zijn, samen met onze branchevereniging, verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken. Wij zullen u hierover zo snel mogelijk informeren.

6. Fit en Squash hanteert automatische incasso. Hoe gaat dit terwijl de club dicht is?
Er wordt automatisch geïncasseerd. Wij zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden, wij vinden dit erg vervelend. Wij spreken u aan op uw loyaliteit en vragen om uw begrip hiervoor.

7. Ik wil mijn lidmaatschap bij Fit en Squash per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer om te horen dat u uw lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om uw lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren de reguliere opzegvoorwaarden waarbij u na het uitdienen van uw contract met één kalendermaand opzegtermijn kan opzeggen.