Over ons

Fit en Squash Rijen is, al sinds 1984, een middelgroot centrum, waar voor ieder wat wils aanwezig is.In principe traint U zelfstandig maar voor beginners en/of vragen/aanwijzingen is er altijd iemand direct aanspreekbaar. Laagdrempelig en een gezellige sfeer waar u "gekend wordt".

Missie

Fit en  Squash Rijen stelt zich tot doel een bijdrage te leveren aan het fysiek en geestelijk welzijn van haar leden door een verscheidenheid van (bewegings) programma's aan te bieden, met daarnaast alle mogelijkheden voor optimale ontspanning en dit alles tegen betaalbare prijzen.

De Historie

Fit & Squash Rijen heeft haar ervaring en expertise op gebouwd al vanaf de in 1984 door Marga en Fred opgezette sportschool "Indoor Fitness" welke in korte tijd in Rijen en omstreken tot een begrip was uitgegroeid op het gebied van Fitness en Beweging. Strategisch gesitueerd in het dorpscentrum van Rijen en gemakkelijk bereikbaar vanuit Rijen zelf, maar ook vanuit de omliggende dorpen en steden (mn de Reeshof), werd deze opzet, zowel qua bereikbaarheid en gratis parkeerruimte als effectiviteit van training, een formule voor succes.

De Visie

In 2006 werd bij Indoor Fitness een lang gekoesterd plan werkelijkheid. De uitbreiding van de zaak en verandering in: Fit en Squash Rijen, met een aanbouw van maar liefst 400 m2, waaronder twee Squashzalen. Squash en Squash57 , een nieuwe activiteit in Rijen wat ook een aanwinst is voor de omgeving, i.v.m. de schaarse in squashcentra,

Het heden
    Inmiddels is Fit & Squash Rijen een waardige opvolger van Indoor Fitness geworden,     inclusief een nieuwe en grotere fitnessruimte rijkelijk gevuld met fitnessapparatuur en  twee prima squashcourts. Onder profesionele begeleiding en in het gezelschap van sportieve leden is iedere work-out bij ons een gezonde én een prettige bezigheid !!
    Fit & Squash Rijen is laagdrempelig ook voor diegenen die niet zo snel een sportschool binnen stappen.

 

Verkoop Pand.

Gezien onze leeftijd en het naderend pensioen hebben wij het gehele pand Zaak en 2 woningen, te koop gezet. Gezien de complexiteit van het geheel zal het niet zo snel verkocht worden. U kunt gewoon nog lid worden en in de voorwaarden is opgenomen dat mocht F&S daadwerkelijk de deuren sluiten de contracten ontbonden worden. Maar dat zal o.i. nog wel even duren.

    De laatste jaren vinden we het steeds belangrijke, in de maatschappij, dat senioren/ouderen zolang mogelijk "mee blijven doen". Vandaar dat Fit en Squash Rijen zich ook sinds 2008, gespecialiceerd heeft in bewegen voor ouderen.

Dus wij zijn voor jong EN Oud

Bij ons staat de koffie en thee altijd klaar of een andere versnappering in de Bar de "T". In de bar is ook een drinkwatertappunt waar u zelf uw bidon kunt vullen, of u kiest voor gekoeld water.

Wij hopen u iets bijzonders te kunnen bieden en hopen u graag te mogen verwelkomen in onze zaak.

Marga en Fred Hage

Fitness,spinning,indoor cycling, powerplate, dongen, rijen, gilze, reeshof, tilburg, breda, oosterhout, tafeltennis, bas, kleinekompetitie, gezellig, uitgaan, squash, rackets, squashballen, lifefitness, circuit training,